Ontwikkeling deelplan Klein Varnebroek Heiloo

Het voormalige campingterrein van Camping Klein Varnebroek in Heiloo wordt over een periode van enkele jaren tot een hele fijne groene woonomgeving met 40 woningen in verschillende typen ontwikkeld. In het plan (als onderdeel van Varne Buiten) is voor elke woonsmaak iets te vinden: vrijstaande villa’s, twee-onder-1-kap woningen, rijenwoningen en appartementen in verschillende afmetingen.

WoonGraag voert in opdracht van vof Klein Varnebroek het volledige ontwikkelingsmanagement uit. In de kern gaat het om de begeleiding van de stedenbouwkundige en planologische uitwerking, het participatietraject, de vergunningsprocedure en het voorbereiden van het bouwtraject.

Status
In de eerste fase zijn in 2017 en 2018 de eerste 6 vrijstaande woningen gebouwd. In het najaar van 2019 zullen nog eens 14 woningen volgen. Als sluitstuk van de ontwikkeling wordt vanaf begin 2020 een gebouw met 20 comfortabele appartementen gerealiseerd. Het blok is gesitueerd in de uiterste noordwesthoek van het gebied en heeft een prachtig uitzicht over het park aan de overzijde.

Website: www.kleinvarnebroek-nieuwbouw.nl

Planning
Naar verwachting oplevering laatste woningen in 2021.

Wilt u meer informatie?
Hebt u een vraag over de ontwikkeling van deelplan Klein Varnebroek, neem dan contact met ons op via de contactpagina.