Over WoonGraag

WoonGraag wordt gevormd door een hecht, deskundig en effectief ontwikkelteam. Wij treden onafhankelijk op en begeleiden woningbouwprojecten van initiatief tot oplevering. Wij delen niet mee in ontwikkelwinst en kunnen daarom ons volledig richten op de beste woonoplossingen.  

Partijen die wij bij hun ontwikkelvraag ondersteunen:

  • Woningbouwcorporaties
  • Particulieren
  • Beleggers
  • Wooninitiatieven (mensen met een specifieke woonvraag): senioren, starters, kleine huishoudens, mensen met een beperking, collectief particulier opdrachtgeverschap, etcWoonGraag gelooft dat iedere burger maximaal gebruik moet kunnen maken van wat de samenleving biedt. Keuzevrijheid en eigen verantwoordelijkheid staan hierbij centraal. WoonGraag is ervan overtuigd dat een passende en betaalbare levensloopgeschikte duurzame woning in een veilige omgeving bijdraagt aan het welbevinden.

Het benutten van de krachten van maatschappelijke partijen en een integrale aanpak van de ontwikkeling van vastgoed zien wij daarbij als primaire voorwaarden. Opdrachtgevers, bewoners, bestuurders en andere belanghebbenden zijn allen een gelijkwaardige partner. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het ontstaan van een aantrekkelijke woonlocatie.